Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Msisar

 

pulsen in

imperfekt liksom då

inte nu aldrig inte nu


Lyssna lyssna och du ska lära inte se och bära

lyssna lyssna örat tryckt mot kind

varje männskas rätt att föda sin kin

kind of suits the liberation of nutty

nu når den kanske inte rakt in

i den

svarta tuppen

utsluppen utsläppt fri

hoppas (på)

fall fritt fri

utan stora massans bi(fall)




Fri vers av NiklasB
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-02 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NiklasB
NiklasB