Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obebodda små holmar i Stockholm, Årsta Holmar


Lokalpolitikern

Bon jour Musjö Ankersjö

Du fick inte din plan,
för en bro
till din arkipelag,
förankrad.
Det var det heller inte
många som önskade
Nedskräpning, naturförstöring,
ofog och skumrask
i skymundan,
risk för våldtäkter,
passerande obemärkt
på enslig mark.

Nej vad tänkte du på?
Var det kanske att bygga upp
ett monument
över dig själv,
så här i elfte timmen?

Nu fick du ta till PlanB;
att köra båtturer
ut till ditt kommande Elba,
för att visa, att än
är det du som bestämmer.

Ankersjö Adieu




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-02 15:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv totalvägrar jag. Röstar inte ens blankt.
2014-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP