Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löjliga dikter

Jag skriver små löjliga dikter
förbannade rim och händelser
för andra att bedöma och våndas
över mina outtömliga ändelser

som alla tycks rimma till slut
inte alls som andras skrifter
det är väl det som är problemet
med mina skrivna drifter

så jag fortsätter att greja
med dator och penna
så blir det till slut
dikter som denna




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-02 17:54



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Det gläder mig, herr M
Att du fortsätter greja på
För utan dig och dem
Bleve poetetern grå
2014-08-02

  Larz Gustafsson VIP
Har du problem med att folk skriver på rim, eller...?
2014-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter