Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret lät mig se dig

I det svarta nattmörkret
ser jag plötsligt allt klart
Det vackra jag såg när jag såg dig
försvann samtidigt som nattens svarta ljus öppnade mina ögon
din iris är grön men för mig är den nu grå...
ditt gyllene skimmer har slutat glöda
du har mig inte längre.




Fri vers (Fri form) av Magnus 7.0
Läst 303 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-08-02 19:48



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
gillar allra mest sista meningen!

"du har mig inte längre."...
2014-08-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Naken uppenbarelse och sanning i orden!
2014-08-24

  Magica VIP
Berör.
2014-08-07

    ej medlem längre
En naken text...så vacker.
2014-08-04

  Angel of love
Sorgligt, men vägen till nått nytt börjar.
2014-08-02

    ej medlem längre
Så sorgligt. Och fint. Som ett stilla konstaterande. Bra!
2014-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Magnus 7.0
Magnus 7.0