Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskleken.

om tusen mil
tusen år

sommarn har bränt
bränt huden och hjärtat

leker viskleken eller kärleken
där allt förvrängs
förträngs

gul var blodroten
och ditt
sommarbleka hår

om tusen mil och tusen år




Fri vers av kalle ankus
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-02 20:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar ver-kli-gen de sista fyra raderna!
2014-08-11
  > Nästa text
< Föregående

kalle ankus
kalle ankus