Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JANTELAGEN





En del letar efter fel

som om det vore hittelön på dom




Övriga genrer (Aforism) av Marita Ohlquist VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-08-03 09:03



Bookmark and Share


  aol
Så sant bra fångat i så få ord
2014-08-08

  KattenKin VIP
*fniss* fast egentligen borde jag inte skratta, för det är så jäkla sant. Och det är synd.
2014-08-06

  Lars Hedlin
JA tyvärr är det just så ibland!
2014-08-04

  Anya VIP
Jaa vi har nog det beteendet var till mans...även vi som hittar fel på de som hittar fel. :o))) Ska tänka på att se det rätta idag och låta felen ligga där de ligger.
2014-08-04

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-08-04

  Angel of love
Så tråkigt beteende.
2014-08-04

  Åsa Njunjes
Ja så sorgligt men förundrat sant.
2014-08-03

  Palett
Bra funnet!!
2014-08-03

    ej medlem längre
Ja visst är det underligt, bra skrivet!
2014-08-03

  bittemi VIP
Ja, bättre leta de försonande dragen som ju finns för det mesta!
2014-08-03

    ej medlem längre
Man ser det man vill se och många är både blinda och enögda.
2014-08-03

  Connie
Huvudet på spiken!
2014-08-03

  louisegirl
Mitt i prick bästa idag!
Bravo!
2014-08-03

    ej medlem längre
Absolut Marita!
2014-08-03

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Smärtsam att se hur en sjuklig betande blev en allmän vardagsrutin, kulturell accepterad i Sverige.
2014-08-03

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...på pricken...
2014-08-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, dessa människor blir man otroligt trött på. Varför inte se det som är bra istället?
2014-08-03

  Lehva VIP
Ja. Precis. Dom är tyvärr inte lika duktiga på att hitta fina egenskaper på människor runt omkring.
2014-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP