Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sanning eller osanning blir inte mer sann av att upprepas likt ett mantra...


Tanka 3.8.2014 (med hälta - mer fundra, då)

 

en person mantrar:

"romerska kyrkan styrs av

Satan!" - I så fall

 

är då påven Franciscus

Guds femtekolonnare?

 

svårt att lära

sig förstå tvärsäkerhet,

ytterst svårt, har jag

 

 

i brist på ork att bjäbba

väljer jag att blockera

 

avslöjar därmed

förutfattad uppfattning:

consensus nås ej

 

vad värre, inte heller

en ömsesidig respekt

 

 

2014-08-03   11:11

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Minkki VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-03 10:27



Bookmark and Share


  Connie
Så rätt så min vän!
2014-08-05

  walborg
Bra att det finns möjlighet att blockera
2014-08-04

    Lars Gullberg




Väl värda valda ord
Kära Minkki

Dessa deviser
dessa förståsejpåare

Jag ej förstår mej på
att tro
är ju att inte riktigt förstå
tro är frihet från att ha svar

Hoppas allt är fint
nu ska ja ner o hoppa
i älven och ta mej ett dopp
2014-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP