Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Seriemorden på mig ~

Som ett dödfött barn i mitt inre
Med smekningar på mina bröst
Som inte fanns

Dina ögon dricker min hårlösa kropp
En dryck
Full av likgiltighet
Full av hat
Full av dig

Du sliter och drar i min livlösa kropp
Med slag och käppar mot en
Som inte vill

Din andedräkt av avel ger mig kväljningar
En dräkt
Täckt av tårar
Täckt av skam
Täckt av dig

Täckt av våldets smärta
När du trängde in i mitt innersta
Min blödande själ

För alltid
Död
Inombords
Igen

 

 

2014 © Andreas H. Lind




Fri vers (Fri form) av Andreas H. Lind
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-03 12:56



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En mycket berörande text,
som rör till tårar
Mycket bra skaldat!

2014-08-03

    ej medlem längre
En dikt som äger mycket.
2014-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Andreas H. Lind
Andreas H. Lind