Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konservation

 

jag har startat ett fjärde världskrig
WWIV

du menar WWIII, väl

min vän, trean ägde rum på tvåans ruiner
när vi skulle rädda världen
har du missat det helt?

Så var är fyran, det står inget i tidningar

 

min vän, är du blind eller spelar du dum




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-03 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch