Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens Dårskap

Vilsna går de dagarna igenom fångade och förblindade...
Ingenting vill de tro utan lyssnar på den enfaldige
som verkar smart, men som bara vill glänsa i världens dårskap

Dårskap för att de tror att om man är något högt i denna värld
då vet man allt om allt. Man är bildad och intelligent!

men, den bildade sökte bara rikedom och ära och ville inte heller tro
så han var egentligen ganska dum, men ingen visste om det för han
var ju kunnig i sitt yrke och pratade så bildat...

För mig förefaller detta som stor dårskap och jag har sett den
överallt...




Fri vers av princess in the new world
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-03 20:15



Bookmark and Share


  louisegirl
Så sant och bra skrivet!
2014-08-03
  > Nästa text
< Föregående

princess in the new world
princess in the new world