Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blå sång, i en storm utan varningstext.

Jag kan skriva om sorgen
i färgerna under dina
ögonlock
när det åskar
inuti och
utanför fönstret
skapas det nya
monster

jag måste bara
fånga in dem
i det vardagliga
och det bitterljuva
i mina minnen

det går inte att
döda det med fakta
det irrationella
klamrar sig fast

om jag kan få dig
att öppna ögonen
med mina kyssar
ömma och bitterljuva

kan jag klä av mig
naken
utan att förklara
varför det bränns
när någon annan
kommer när




Fri vers (Fri form) av menspoeten
Läst 291 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-08-04 14:31



Bookmark and Share


  genni VIP
Den här känns i mitt hjärta, fint...
2014-08-21

    ej medlem längre
kan jag klä av mig 
naken 
utan att förklara 
varför det bränns 
när någon annan 
kommer när

Så snyggt. Bra text!
2014-08-07

  Maria Sundelin VIP
Du har fått med känslan
2014-08-04

  Lars Hedlin
Bra känsla i denna som berör!
2014-08-04

    ej medlem längre
Härlig känsla i texten " utan att
förklara varför det bränns.." Bra!! *

2014-08-04

    ej medlem längre

Du skriver så det känns inom ...
2014-08-04
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten