Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvällsdopp

guldglitter
runtomkring och
överallt
längs min kropp smeker
som dun av små
små fågelungar
och inuti finns
bara nuet och
himlen
stilla vatten
sköljer av mig all
smuts och allt
damm från
alla andra
och i min spegelbild ser jag
(under lager som är avskalade)
en människa




Fri vers (Fri form) av Fjäderlös
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-04 23:28



Bookmark and Share


  Synonym
Du äro så bra!
Massor med kärlek
2014-08-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Så fint och berörande skrivet!
2014-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderlös
Fjäderlös