Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På besök här

Jag är bara på besök här, sa jag
med livslögnerna alltför tydliga

Livet är en kamp för att bli en hel människa.

ett hus vars historia
ingen vill veta i mörkret




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-10 01:25



Bookmark and Share


  Börje Larsson
Bra fångat.....
2015-11-10

  Nanna X
Livet är ett ständigt provisorium
i väntan på döden...
2015-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP