Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2/8-14


Nu ska jag vara tråkig och klok

Glöden är borta
Jag har tappat den
och jag vill inte ha den
Jag vill inte vara ytlig, spontan, ogenomtänkt
Jag är på min vakt nu
för jag mår inte bra
och jag vill inte göra något dumt
Jag lever ett halvt liv
men
so be it
Jag vill inte vara någon jag inte är
En dag kommer jag säkert att bli lycklig
Ingen idé med att skjuta upp det
genom att göra idiotiska saker som bara känns bra för stunden
fast det känns aldrig helt bra heller
inte ens det
Jag förstår för mycket




Fri vers av Elinsomalltid
Läst 304 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-05 11:53



Bookmark and Share


    nånja
träffar en känsla, bra.
2014-09-28

  cilax VIP
bra skrivet. Det kostar att ständigt kvittra
2014-08-05

  blått nagellack
Väldigt bra skrivet. Känner verkligen igen mig :)
2014-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Elinsomalltid
Elinsomalltid