Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spela herre

Ungdom är tiden

för att spela herre

När man spelar

på sista versen

är det för sent




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-05 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP