Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några enkla ord 43

 

83

som en våldtäkt,

en fruktansvärd olycka,

en stor, historisk händelse,

har satt sitt djupa spår

in i mitt inre

din kärlek.

 

Omid Salimi

04.08.2014




Fri vers (Fri form) av Salimi Omid
Läst 328 gånger
Publicerad 2014-08-05 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Salimi Omid
Salimi Omid