Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen från gårdagar.


Flykt

Tomma tankar går i loop.

Ekar mellan osynliga murar.
Tvivel
Tristess
Trisslotter
trängs på 9 kvadratmeter med väggfast möblemang.
Från tankar får jag aldrig permission.
Tunnelbanan fortsätter ändå att rulla,
mellan perongbekantskaper och samma Airmax och Breitling.
Det som inte går att tvätta bort sitter kvar,
gårdagar som fläckar på betongen berättar
vem du är.




Fri vers av tomas nannesandberg
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-05 18:09



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Tankarnas permission
Heter Meditation
Men hur kommer man dit
Jag fattar inte ett skit
Saknar nog den rätta tron...
2014-08-05
  > Nästa text
< Föregående

tomas nannesandberg
tomas nannesandberg