Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


inför Hiroshimadagen


Varje år på aftonen

 

 

vissa dagar
är inristade
i medvetandet
med större djup
än många andra

i morgon
är en sådan,

då en flotta av ljus
sjösätts
när solen sänkt
mörker
över viken


2014-08-05 22:59




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-05 22:14



Bookmark and Share


  Nitram P
Så vackert. Tänker på papperslyktorna som släpps ut över havet i Thailand (tror jag att det härstammar från)
2014-08-13

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-08-13

  walborg
En underbart vacker ceremoni
2014-08-12

  Lena Själsöga Keijser
tycker mycket om
2014-08-07

  Peter Olausson VIP
flottan av ljus - absolut något att se fram emot!
2014-08-06

  Heikki Hellman
Detta rader tyckte jag mycket. Jag förstod varje ord. Jag anar, åtminstone kände, jag att en stor mängd känslor har du laddat i dina ord. Weltschmerz?
2014-08-06

  gunnnar nylund VIP
Nja, tanken är nog den att solens
strålande ljus (flotten) sänker sig ned
i vattnet och natten gör sitt inträde.

Dikten... jo visst... den är ju bra!
2014-08-05

  Per "Läsaren" Sörqvist
vad är meningen med flotten?
2014-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP