Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRUPPARBETE






När resultatet blev dåligt
var ansvaret gemensamt


När resultatet blev bra
tog den informella ledaren all äran




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-08-06 08:25



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Så kan det vara tyvärr
2014-08-07

  Heikki Hellman
En bra iakttagelse som jag inte har kommit att tänka på förut. Det kan ju väl vara sant!
2014-08-07

  Palett
Ja så händer ibland, tyvärr.
2014-08-06

  ResenärGenomLivet VIP
Det brukar ofta vara så...bra skrivet...
2014-08-06

    Dan Myrbeck
Mycket bra skrivet!
2014-08-06

    ej medlem längre
Själviskheten talar vid framgång.
2014-08-06

    Elisabeth Nilsson VIP
På pricken skriftat!
2014-08-06

  Lars Hedlin
Ibland är det just så!
2014-08-06

  Lehva VIP
Igenkännande. ..tyvärr.
Bra beskrivning.
2014-08-06

  louisegirl
Så sant så..
Ja är det inte märkligt
hur de är ;)
2014-08-06

  KattenKin VIP
Precis, mitt i prick!
2014-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP