Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om olika människor och platser i möte.


Olikheten

Tidlös själ glider fram över olika perrongnger,
En grå, en grusig och en glömd.

Visar tänder åt gussen.

Sannolikheten är ändå inte så stor att de ska bli ihop,
För han har keps
å hon e tajt.

De är en sann olikhet.




Fri vers av tomas nannesandberg
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-06 13:37



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Sann olikhet
Tänk vilken dynamik!
Att lära av varandra
Att bli erfarenhetsrik
Men
Konformitet
Och segregation
Gör hela samhället
Till en säkerhetszon
Där ingen törs sträcka ut en hand
Där folk inte längre rör vid varann
Här sitter jag bakom min stängda dörr
Och mumlar åt katten: "det var bättre förr!"
2014-08-06
  > Nästa text
< Föregående

tomas nannesandberg
tomas nannesandberg