Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om skilda åsikter och intressen


Grundstöt

Jag trodde att vi hade kommit längre än såhär,
Trodde jag,
att vi kommit långt?

Tror
Tycker

Du finns inte med i vi, min idée om dig är min och du är inte så.
Jag trodde fel.
Konflikt
men den rinner av mig
ner i grundvattnet.
Nu blir det torrt,
inte ett öga ska vara blött!

För dig
Din svikare.




Fri vers av tomas nannesandberg
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-09 19:58



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Ja, suck!
Människor
Är något vi har
Att göra oss illa på
Fy fan,
tacka vet jag katter ;-)
2014-08-09
  > Nästa text
< Föregående

tomas nannesandberg
tomas nannesandberg