Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen regn - nu ser jag solen

Jag välkomnar regnet
och idag ser jag solen och de lugna molnen för första gången på länge.




Fri vers (Fri form) av Magnus 7.0
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-06 16:16



Bookmark and Share


  Magica VIP
Snygga kontraster!
2014-08-07

    ej medlem längre
Skönt det låter...hoppas på regn här med..som kan skölja bort...Fin text.
2014-08-06

    ej medlem längre
Livet känns fräscht...man kan andas igen.
2014-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Magnus 7.0
Magnus 7.0