Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...




Jag började dricka
För att verka ”vuxen”

Sedan drack jag
För att få mod

Jag drack
För att ha ”roligt”

Jag drack mer och mer
För att ”alla” andra gjorde det

Så har jag börjat dricka
För att sluta tänka

Fick inte ens en tanke
På att sluta

Klunk efter klunk
Så drunknade jag




Fri vers av Jakob Drakros
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-06 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros