Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett svalkande regn












Som ett ljus

I mörkret



Som en doft

Av viol









Som ett svalkande
regn

Efter brännande
sol









Som vårens första knoppar

Precis när de slår ut









Som när man klarar någonting

Man aldrig klarat förut









Som att återigen

Få bli en tonårstjej









Så kändes det för mig









När jag träffade dig



















Bunden vers (Rim) av Carina Bendix
Läst 537 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-08-06 21:58



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP

Bravo!
2014-08-11

  bohemen VIP
Härligt!
2014-08-11

  Lars Hedlin
Man blir härligt glad av denna :) <3
2014-08-07

  Connie
Ljuvligt vacker mjuk omfamnande text!
2014-08-07

    ej medlem längre
Så vackert du framför din dikt.
2014-08-07

  aol
Fyndigt vackert skaldat
2014-08-06

  Peter Olausson VIP
fin, ljus!
2014-08-06

  Carina Bendix
Tack så mycket. :)
2014-08-06

  agneta pichler
ljuvlig känsla jag får när jag läser dina rader
2014-08-06

    ej medlem längre
Mjukt och fint !
2014-08-06

  ULJO
Kärleksfull och fint skaldat
2014-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Carina Bendix
Carina Bendix