Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT RESA




Byter gärna


Björkar mot palmer

Husmanskost mot landets specialiteter

Fasta priser mot att pruta

Rutiner mot "lite hur som helst"


Ett par veckor

Sen är det skönt att komma hem




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-08-07 08:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Alldeles så, ja...borta bra men hemma bäst...sen har man ju alla minnen kvar...
2014-08-11

  Lars Hedlin
Bra i insikt!
2014-08-07

    Dan Myrbeck
Ja!
2014-08-07

    Mia Sedvall
Bra där! Precis så är det..
2014-08-07

    ej medlem längre
Så skönt att få byta vardagen mot lite fest.
2014-08-07

  bittemi VIP
Lite " hur som helst" behöver man ibland!
2014-08-07

    ej medlem längre
Ja skönt att byta ut rutiner mot 'lite hur som helst, oavsett om man lämnar landet eller inte under en tid.
2014-08-07

  louisegirl
Visst är det så..
Bra skrivet!
2014-08-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, upplevelser utom Sverige ser man fram emot. Men borta bra, hemma bäst. Bra skrivet!
2014-08-07

  KattenKin VIP
Visst är det så, jag håller verkligen med.
2014-08-07

  Johan Strömstedt
Håller med dig. Att andas och att uppleva andra miljöer beskriver du på ett enkelt och roligt sätt. Inte så ambitiöst och lite tråkigt, som i min kommentar.

2014-08-07

  Johan Strömstedt
Håller med dig. Att andas och att uppleva andra miljöer beskriver du på ett enkelt och roligt sätt. Inte så ambitiöst och lite tråkigt, som i min kommentar.

2014-08-07

    ej medlem längre
Nej en ulandsvistelse vore inte fel.Bra text!
2014-08-07

  Lehva VIP
Sant. God insikt i din text.
2014-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP