Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man borde



Man borde kasta datorn i väggen.
Raka skäggen.
Steka sitt öga i en flottig flottyr.
Läsa tummad pornografisk lektyr,
rimma på enklaste vis.
Krossa sin svärmors fina servis.
Olja sitt matbord med tjära och bläck.
Mena allvar men driva gäck.
Kalla sin svåger för en sunkig gris,
och ratade den kostligaste asiatiska spis.

eller inte.




Fri vers av Janjohan
Läst 294 gånger
Publicerad 2014-08-07 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan