Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som spelar roll

Jag har slagits mycket,
försökt att förstå livet,
velat att allt ska bli bra.
Vad är livet,
har jag frågat mig,
vad är meningen med allt?

Jag vet inte,
inte alls,
men vad jag insett är
att livet går upp och ner.
Allt är inte bra,
men inte heller dåligt.
Det är bara så;
Livet.

Jag har slagits mycket,
försökt att först
varför allt är som det är,
men idag spelar det ingen roll,
för idag,
idag spelar det roll
att jag kan älska livet ändå.




Fri vers (Fri form) av ettporlandevatten
Läst 772 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-07 18:28



Bookmark and Share


  sigurd
Det är tankar man tar med på resan genom livet, och va många slag man får vara med om, men man är glad ändå. Tack för goda ord !
2014-08-10
  > Nästa text
< Föregående

ettporlandevatten
ettporlandevatten