Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuktiga luftkyssar

.

Ställer min smutsiga kropp
under skyfallet och blir avslappad
av ljudet av tunga vattendroppar
som kraschar mot det kaklade golvet
- låter mig mentalt krascha i takt med dessa

Jag köpte magisk tvål
och försökte tvätta bort
dina fingeravtryck på min hud,
alla kyssar på min hals
och hjärnans efterhängsna minnen
av dig
som skapat skavsår av illapassande skor mot skallbenet
- men tvålens magi lyckades
inte vinna över ditt häxeri

Men jag fyller lungorna
med fuktiga luftkyssar
i den skållheta duschen
Andas ut, långa andetag,
låter spegeln dränkas,
gömmas och glömmas bort
bakom väggen av imma
- om än bara för enstaka sekunder
så ger det mig hopp

Hoppet finns,
att även du, ska bli en spegel
och en dag gömmas, glömmas och aldrig mer vi ses




Fri vers (Fri form) av Il poeta della luna
Läst 421 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-07 20:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här texten är skitgammal och jag vet inte om du är här längre. Men de två första styckena är helt fantastiska. Bara konceptet med vattendropparna, som vitt brus som sköljer bort allt och sedan den magiska tvålen som förment tar bort det där fettet som fortfarande sitter kvar.
2021-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna