Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar under månen.


Skärvor.

Nattens drömmar är skärvor från händelser under dagen.
Månen är en skärva från en händelse på jorden.
Själv är jag en skärva från en händelse mellan mor och far.

Är vi alla skärvor från en avlägsen händelse i en kosmisk helhet?

ue.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-07 23:17

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  C.Degerfeldt
förmodligen är vi det.

gillade första meningen bäst. det är ju helt rätt & beskrivet på ett mycket vackert sätt.
2014-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram