Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖNSKAR JAG HADE





Mitt ansikte är aldrig lagom


Ser sur ut
munnen står på tjugo över åtta


Skrattar stort
öronen sitter som rosetter i mungiporna


Önskar jag hade ett vackert leende




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-08-08 08:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så här tänker vi nog alla ibland...
2014-08-11

    ryttarinnan
du har ett mycket snällt leende..och sn'llt är vackert..
2014-08-11

    ej medlem längre
Du verkar vara en ärlig och underbar människa, det räcker långt. Vi ler alla lite snett ibland:)
2014-08-10

  Connie
Du har en vacker själ! Allt vi betraktar med kärlek är vackert!
2014-08-08

    ej medlem längre
Bitter?
nej nej
det strålar om dej
2014-08-08

    Dan Myrbeck
Du skriver mycket bra - det räcker för mig!
2014-08-08

    ej medlem längre
Du har en vacker själ som sprider värme och glädje.
2014-08-08

  Lars Hedlin
Allt som kommer av ödmjukhet och glädje är vackert vännen! kram
2014-08-08

  Anya VIP
Jaa det där med tjugo över åtta känner jag igen. Humor och allvar...det du är så bra på.
2014-08-08

  louisegirl
En leende människa
är alltid vacker<3

Fint förmedlat Marita!

2014-08-08

  aol
Blev glad tack kram,
2014-08-08

  Angel of love
En person som ler är alltid vacker.
2014-08-08

  Lehva VIP
Du låter som en ärlig människa. ..och det lilla, "vackra" leendet finns nog där också.
En fin liten text.
2014-08-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Var inte så självkritisk! Skratta och le oavsett. Du ser så trevlig ut, min vän.
2014-08-08

  Sanna i badet VIP
Stora skratt har vi för få av! Så fortsätt med det =D
2014-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP