Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beelsebubs apologetik

Euforisk jag for
urtida for jag, far.

Buller och bång
vägen var trång, och sur du var,
far.

Tog mig ton,
tonen mot tronen,
den gången.

I eldarna tystnar sången.




Fri vers av Janjohan
Läst 270 gånger
Publicerad 2014-08-08 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan