Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fritt ur minnet, material att tugga på - orkar inte nu processa för att återge tanken på svenska näin mielsin Vapaavuoren puheen rauhanillassa 6.8.2014


Jotta ajatus ei unohtuisi /TD Hannu Vapaavuori

 

Mistä sota ja väkivalta?

Malli jo Raamatun alusta,

Kainin ja Aabelin tarinassa, jossa

viha ja hyvityksenhaku,

tämä pari

mallitettu väkivaltatekoon,

tässä siis myös sodan alku ja juuri

 

järkeenkäypä selitys,

lääkkeenä toinen toistemme

kunnioitus

 

 

2014-08-09   12:20




Fri vers (Prosapoesi) av Minkki VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-09 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP