Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmen från din hud

Saknar svampar att plocka i risig granskog

känner mjuk mossa genom stövlar av gummi

saknar förväntningen av att du ska ringa

känner ensam asfalt bland anonyma förbipasserande

känner rädslan ifall någon skulle vilja ses

Tror mig känna din underbara doft

men datorns skärm har ingen doft

det är bara där vi ses

då jag stillar mitt behov av hud och värme

värmen jag känner är varm utan värme
och en dator har aldrig haft hud...




Fri vers (Fri form) av Magnus 7.0
Läst 326 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-08-09 11:53



Bookmark and Share


  bumerang
"en dator har aldrig haft hud"

Men datorn ger möjligheter till
andliga möten mellan själar, tänker jag
när jag läser din text.

2014-08-16

    ADI Nehlin
fin
2014-08-12

  Angel of love
Längtan och sorgsenhet i din fina text.
2014-08-09

    ej medlem längre
Känner ett vemod i dina ord som berör.
2014-08-09

  Klara Ord VIP
Fint skrivet om motstridiga känslor.
2014-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Magnus 7.0
Magnus 7.0