Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En riktig frihetskämpe som visade vägen

Det är svårt att leva i ett landskap
som är infekterat utav mass-lögn
hela samhället är så genomdränkt
det märks tydligt i politikers fotspår
vissa bär så mycket vätska att om man lyssnar
kan man höra hur det plaskar i deras skor
sanningen är så hatad att den som följer
den helhjärtat får vara beredd på förföljelse
titta bara vad som hände med Jesus
han stod hela tiden upp för sanningen
blev bespottad utsatt för repressalier
tills han spikades upp på korset..
en riktig frihetskämpe som visade vägen
han fruktade inte människors hat & hot
utan när det behövdes visade han sin vrede
samhället behöver människor som vågar
ta ställning emot lögnerna som existerar
dra upp dess djupa giftiga rötter
bygger man en grund på lögner
kommer det med tiden rasa
ett förfall utan dess like
syns framträda i klaraste ljus
lögnen kan inte längre ljuga
nu syns skörden efter sådd
den är absolut inte vacker









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-12 14:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2021-05-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP