Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

makulatur

 

var i texten finns (ett) nav

 

rader sidor
kalendrar

 

jag har läst allt
gjort allt befallet mig

 

en gång såg jag ditt namn
kan inte hitta stället nu

 

arken framkallas nu och fixeras
det är sista försöket

 

innan festen




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-10 03:48



Bookmark and Share


  Nanna X
låter spännande
2014-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch