Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kan släcka den lågan kallas frihetens fackla

Vad trött man blir på alla som
hela tiden använder ordet rasist!
man är plötsligt rasist om man INTE
lägger sin röst på något inrotat
mångårigt gammalt parti!?!
rasist hit rasist dit det snackas
alltför mycket rent ko skit!
vilka arroganta översittare
som kastar dessa ord i huvudet
på folk som bara följer sitt hjärta
som själva beslutar sina åsikter!
rasist ordet är inget nytt
det har pågått länge i det här
lilla lagom landet, som älskar att
sätta munkavlar på frihetens munnar
det verkar som lögnen är mer
välkommen på röda mattan..
hela samhället är genomdränkt
utav lögn & att ljuga verkar vara
bättre än att stå rak för sanningen
det märks klart att valet är bakom hörnet
nu gäller det att smutskasta olika än mer
håna hota hata de som inte följer
i de korrektas unkna spår...
en sak är att ju mer de förföljer
trakasserar med sitt rasist ord
ju mer växer frihetens röster
kommer eka högre över jord
muskler blir större av motstånd
folk får än mer liv i sina kliv
pennors bläck börjar brinna
ingen kan släcka den lågan
kallas frihetens fackla!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-04 13:20



Bookmark and Share


    lydriket
Alla vill komma till det "rasistiska" och "främlingsfientliga" Sverige.
2021-05-04

  Bibbi VIP
Till fb och twitte!
2021-05-04

  Bibbi VIP
"ingen kan släcka den lågan"
2021-05-04

  Koloristen
2022 säger folket ifrån.
2021-05-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP