Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

It's welcoming me.

I can't take it anymore.
The knife to my heart.
Waiting...
Just waiting..

PUSH! It screams.
Nothing..
Can't do it...
Want to do it..
Just can't.
Freezing stiff.

It's embraces me.
Welcomes me with open arms..
How can I say no?

The darkness is welcoming me.
Can I?
Can I say no?

Help me.. Im afraid.




Övriga genrer av Holm91
Läst 107 gånger
Publicerad 2014-08-11 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Holm91