Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2/6-14, det är slutstycket av en dikt som egentligen är längre.


Anledningen till att jag vill dö

Jag vill slitas i stycken av självförakt
Det är ingenting som händer
bara inuti
och fortsätter i all evighet
som en evig odödlig förbannelse
som jag har dragit på mig själv
när jag log, kramade, bländade
för tidigt
impulsivt
desperat
för att jag inte kunde känna mig älskad
för att jag är trasig inombords
för att mitt hjärta gråter tårar av blod
när jag vill vara så mycket bättre
än vad jag någonsin
kommer att bli




Fri vers av Elinsomalltid
Läst 406 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-11 00:49



Bookmark and Share


    nånja
bra beskrivet.
2014-09-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
du är en perfekt varelse, en gudinna, en älskvärd entitet, en helighetens essens

du är alltid så bra, som du är
2014-09-28

  Eric Hellberg
Glöm aldrig att du är värd att älskas. <3
2014-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Elinsomalltid
Elinsomalltid