Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En betraktelse över en av livets stora frågor


Du är min kapsyl

Jag har en stor hemlighet.
Den är svår att bära!
Kan du bära den åt mig?
Vem kan tro på något alls?
Det finns ingenting kvar.
Bara en sak återstår.
Du är min kapsyl.




Fri vers (Spoken word/Slam) av BoOttoOlsson
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-11 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoOttoOlsson
BoOttoOlsson