Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om vikten att ta ansvar och att få sin rättmätiga belöning


Lön för mödan

Jag ser att du svettas.
Det är inget enkelt tillstånd.
Livets bördor kan vara svåra
att bära.
Du tar ditt ansvar
och städar min toalett.
Belöningen kanske kommer en annan dag.




Fri vers (Spoken word/Slam) av BoOttoOlsson
Läst 149 gånger
Publicerad 2014-08-11 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoOttoOlsson
BoOttoOlsson