Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om svårigheten att överbrygga språkbarriären


Språkförbistring

Hast du meine Kartoffeln?
Vad säger du?
Hast du meine Kartoffeln?
Nej, jag har inte dina tofflor.
Detta är mina egna.
Hast du meine Kartoffeln, frage Ich?
Nu får det vara slut på tjatet.
Gå och skaffa dig egna tofflor istället.
Tyskjävel!




Fri vers (Fri form) av BoOttoOlsson
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-11 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoOttoOlsson
BoOttoOlsson