Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om vikten av att veta


Vetskap

Vem vet vad?
Inte jag.
Kan jag veta
vad jag vet?
Kanske vet jag
ingenting.
Det jag vet,
är det värt
att veta?
Vad vet jag?
Vet hut!




Fri vers (Spoken word/Slam) av BoOttoOlsson
Läst 109 gånger
Publicerad 2014-08-11 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoOttoOlsson
BoOttoOlsson