Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Bara Ord


Ambivalens


jag ville lämna dig
alls inte satsa mer i vågspelet
jag ville lägga på luren
för att bespara mig den svindlande turen
men likväl
när smittande smeksam och smäktande varm
du sjunger för mig
vill jag säga hur mycket jag saknat dig




Fri vers av majola VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-11 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majola
majola VIP