Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Bara Ord


Rosengömma


glöm ej bort en ädel ros du fått
inte kärlekens glöd i den
inte alldeles än

att ibland
i minnet
få en glimt
av lustgårdens färg
en varmbonad hydda
ypperligt kryddad med liv och
doften av glädje i blomningens tid




Fri vers av majola VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-11 22:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
finfint:)
2016-04-29

  Ronny Berk
fin poesi, jag uppskattar myckat ...
2015-06-01
  > Nästa text
< Föregående

majola
majola VIP