Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Greys anatomy citat översatt till svenska


Jag älskar dig

Jag älskar dig. Åh Gud ..
åh, herregud, det bara kom flygande ut ur mitt mun.
Jag älskar dig. Jag bara ... Jag gjorde det igen.
Jag älskar dig. Jag bara, jag älskar dig.
Och jag har försökt att inte säga det.
Jag har försökt så hårt att bara mosa ner det och strunta i det och inte säga det ... Jag är så kär i dig. Du är i mig. Du är som - det är som om du är en sjukdom.
Det är som jag är smittad av Dig.
och jag kan inte tänka på något eller någon
och jag kan inte sova. Jag kan inte andas. Jag kan inte äta.
Och jag älskar dig. Jag älskar dig hela tiden.
Varje minut,
varje dag.
Jag älskar dig




Fri vers av Mainda
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-11 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mainda
Mainda