Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du sitter där och tigger


Kommer jag givetvis ge dig några tior

Men jag är väl inte som andra

De som skiter i sin nästa!!!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Carl Mikael Fäldt
Läst 499 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-12 00:05



Bookmark and Share


    Bobby Ray
jag uppskattar dina texter Carl Mikael =)

Jag har tyvärr inte mer tid idag, jag har massa att stå i denna dag, hann bara med de översta på din sida, men det gav mig ett leende i själen att se vart ditt hjärta riktar sin text!

Själsbröder skulle jag tro i första blick!

Så fort jag har tid ska jag gå igenom dina texter!

5 av 7 applåder än så länge, och jag applåderar sällan. =)
2016-11-02

    snöö
Bra, här fick du fram en sanning.
2015-02-07

    ej medlem längre
Jag ger faktiskt aldrig något.
Men jag röstar för förändring vid valet.
Jag kan tänka att det är de som likt Reinfeldt hellre ser soppskålar och allmosor än betalar skatt som bär skulden.
men jag är väl naiv.
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt