Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prag

Jag trodde att du bara var en statist
när jag förälskade mig i Prag,
men det visade sig att Prag bara var omgivningen
när jag förälskade mig i dig.




Fri vers av Inteheltmed
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-12 09:45



Bookmark and Share


  Ankan_Anki
Så fint!
2014-09-26

  cilax VIP
fin
2014-08-18

  KattenKin VIP
Så fint du ramat in det.
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Inteheltmed