Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva kvar

man tar yxan från bödeln
när nödens ögon blir fler och fler

och blandar sig med pöbeln
när löven fallet ner




Bunden vers (Rim) av Istanbul Gustafsson
Läst 189 gånger
Publicerad 2014-08-12 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Istanbul Gustafsson