Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur min bok VANDE MIG SÅ SMÅNINGOM


SORGEARBETE






En strimma av ljus
bröt genom mörkret


kände värme
i mitt frusna hjärta




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-08-13 08:14



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
små, små ord, i sin enkelhet. behövs inte nåt mer!
2014-08-29

  Lars Hedlin
"Gott!"
2014-08-14

  Frostflinga
Vackert å hoppfullt!
2014-08-13

  bittemi VIP
Så fint! Berör!
2014-08-13

    Dan Myrbeck
Mycket fint skrivet!
2014-08-13

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert...känns skönt...
2014-08-13

    ej medlem längre
Sorgens kraft står tillbaka för livets skull...så småningom....
2014-08-13

  Connie
Så vackert och berörande!
2014-08-13

  Maj-Lis VIP
Berörande
2014-08-13

  Alva Johnsson VIP

Din bok rymmer så mycken erfarenhet
i sorg, men som Du på slutet har ork
att vända till något
ljust, vackert. Starkt och fint.

2014-08-13

  Angel of love
Så vackert och fint skrivet.
2014-08-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, värme och ljus kommer sakta åter. Kanske är det så att mörkret inte vinner över livet. Berörande text!
2014-08-13

  louisegirl
Berör <3
Vackert skrivet!
2014-08-13

  Jeflea Norma, Diana. VIP
”Strimma av ljus” änglarna anländ bara på den väg så vacker… Kram /Diana.
2014-08-13

  Lehva VIP
Så vackert och vemodigt. Tycker om.
2014-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP