Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt på begäran av mina fans


Alvesta

Hej & hå,
till Alvesta vi gå.
Där får tåget stå,
tills månen blir blå.
Bra, va?




Fri vers (Fri form) av BoOttoOlsson
Läst 105 gånger
Publicerad 2014-08-13 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoOttoOlsson
BoOttoOlsson